Skip to content Skip to footer

Предисловие | 21 Дни Приближаване 2022

Предисловие

 

През цялата Библия четем как хората са се покланяли на Бог. Но, какво всъщност представлява поклонението? Каква част от живота на всеки би трябвало да бъде то? Как би трябвало да изглежда? Въобще как бихме го описали?

За съжаление, за много поклонението се е превърнало във форма на ритуал или традиция. Казвайки това, не смятам, че дори и по този начин това няма своя смисъл или стойност. Проблемът, имайки само това, всъщност се състои в това, че пропускаме да разберем на по-дълбоко ниво защо се покланяме. Нещо повече – да знаем как да се покланяме. Често поклонението се случва, то преминава през нас, дори е възможно да го преживеем по определен начин, но всъщност в него ние не преживяваме Бог лице в лице, което е най-голямата трагедия на съвременните вярващи.

В следващите „21 дни на Приближаване“ те каня да се присъединиш на това пътуване, в което заедно да открием смисъла на истинския поклонник. Всеки ден ще отделяме няколко минути, за да бъдем с истината за Него и това, което ни прави истински в Неговото присъствие, онова, което Го радва в нашето поклонение към Него. В това време целта ни ще е да Го познаваме, не просто да знаем за Него, и да Го преживяваме. В това време няма да търсим неща от Него, а просто Него и това, което Той желае.

„Сърце на поклонник“ е 21 дневно пътуване, чиято цел е да те вдъхнови да направиш поклонението твой стил на живот. В него ще открием много динамики – какво Библията ни говори за поклонението, защо то е толкова важно за нас, как можем да го практикуваме и как може да ни направи по-близки с нашия Небесен Татко. Всеки ден ще започваме със стих от Библията, малко от моите размишления върху поклонението, молитва, практично приложение на наученото и стихове за изучаване, свързани с посланието за деня.

Преди да започнеш това пътуване силно препоръчвам да помолиш Бог да отвори духовните ти очи и уши така, че да видиш и чуеш всичко от Него. Помоли Святия Дух да ти помага в този процес и да те напътства. Следвай Го и Му се доверявай!

Докато преминаваш през страниците на тази програма, моята молитва за теб ще бъде ти да израстваш и преоткриваш с всеки изминал ден живота на истинския поклонник. Да приемеш поклонението като стил на живот, носещ наслада и живот, вълнение и очакване. Моля се тази програма да ти донесе онази близост и интимност с Бог, от която се нуждаеш, за да бъдеш истински удовлетворен във вярата. Пред теб е едно приключение, което ще промени живота ти. Приключение, което ще те превърне в поклонник по Божието сърце.

Предстоящи събития

Национална Християнска Конференция 2022

26 май 2022-28 май 2022 Международен Панаир Пловдив
Очаква ни нещо много вълнуващо през Май 2022 година! Национална Християнска Конференция със съвременни Божии великани: Кен Гот, House of Prayer Europe; Джон и Каръл Арнот, Catch the Fire, Toronto; Хайди Бейкър, Iris Global.

Неделни събрания с Джон и Керъл Арнот и Кен Гот

29 май 2022 10:30 Международен Панаир Пловдив
На 29 май /неделя/, след края на Национална Християнска Конференция 2022, ще има още две събрания за всички църкви в града. Ще служат Джон и Керъл Арнот и Кен Гот, а…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А