Три книги на Бил Джонсън, които ще намерите в книжарницата ни


Бил Джонсън е старши пастор на Bethel Church в Рединг, Калифорния, както и автор на редица книги, които говорят за Божието присъствие и Небесното Царство. Ето няколко заглавия, които може да намерите в книжарницата на Национален Християнски Център.

1. „Когато небето завземе земята“

Практическо ръководство за живот, изпълнен с чудеса

„Тази книга е инструмент за изграждане на вярата. Тя предизвиква всеки вярващ да заживее живот, в който чудесата и знаменията са естествена част от ежедневието.“ Джон Арнот

Всеки човек може да ходи в свръхестественото – дори и ти! Ако някога си копнял да живееш и да ходиш в свръхестествената сила от Бога – това е твоят шанс.

Реално постижимо е за обикновените хора да ходят в небесното измерение и Христос дойде сред нас, за да ни покаже какъв е начинът. Когато преоткрием нашата истинска същност в Него, можем да започнем да се движим в Божиите обещания относно свръхестественото. Бил Джонсън не само поучава върху темата за свръхестественото, но ни го предава, като променя начина ни на мислене. Полагайки внимателно библейската основа за живот в свръхестествената божествена сила и мощ, “Когато небето завземе земята” осигурява всичко необходимо, за да можеш да преживяваш чудеса всеки ден.

2. Свръхестествената сила на трансформирания ум

 

„Тази книга ще разтърси вашия свят и ще ви запали с вяра, която променя света.“ Джеймс Гол


Много християни вярват в чудеса, но не достигат до свръхестественото като нормален начин на живот. Това отнася ли се за вас? Готови ли сте да изпитате чудотворния начин на живот, който Исус ви е предоставил заради Кръста?

В тази книга пастор Бил Джонсън предоставя мощно и практическо обучение, разкривайки как сте били създадени да вкарате небето на земята и как всичко започва в мислите ви. Вашият живот на чудеса и знамения започва с промяна на начина, по който мислите. Когато умът ви се трансформира, Небето се превръща в повече от място, където един ден ще отидете – става свръхестествена сила, която вие освобождавате навсякъде!

3. „Да носим Божието присъствие“

Да разкрием дневния ред на Небето

„Божието присъствие в нас ще донесе реформация в света около нас, срещайки го с един любящ Бог“. Бил Джонсън

В тази заредена със сила книга, Бил Джонсън разкрива как можем да бъдем носители на Божието присъствие. Очевидно всеки вярващ носи Божия Дух в себе си, но има нещо повече от това, което позволява на Духа Му да прелива от вас към света наоколо. В тази книга ще откриете:

• Как да отдаваме своето внимание на Святия Дух и да Му откликваме;
• Как Святия Дух разкрива Себе Си;
• Библейски образи, които имаха глад за повече от Божия Дух и които се научиха да носят присъствието Му;
• Истории на носители на съживление, изпълнени с присъствието Му и лични срещи с Него.

За автора: Бил Джонсън е пето поколение пастор, с богато наследство в Святия Дух. Бил и съпругата му служат заедно на все по-голям брой църкви, които си партнират за съживление. Тази лидерска мрежа е пресякла деноминационните граници, изграждайки взаимоотношения които позволяват на лидерите на църкви да вървят успешно в чистота и сила. Бил и Бренда (Бени) Джонсън са старши пастори на църква Bethel Church, Рединг, Калифорния. Трите им деца и техните съпруги са в служение на пълен работен ден. Те имат и девет прекрасни внука.

Автор: Галина Гичева


Още статии като тази прочетете ТУК: 

5 начина да направим връзката с децата си наш приоритет

Как да се справим с болката, когато времето не лекува

Книги, които всеки мъж трябва да прочете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *