Остават

Дни
:
Часове
:
Минути
:
Секунди

За събитието

Идеята за съществуването на Национална Християнска Конференция идва директно от сърцето на Бог. Тя е Божията инициатива за време като това. Бог желае да има събитие, което да се превърне в духовно средище и което да събира Неговия народ от четирите краища на страната. Национална Християнска Конференция е събитието, което привлича търсещите за повече от Бог в своя живот. Това е мястото, където жадните за изявеното Божие присъствие биват напоени. Тя е духовно средище за онези, които са гладни за трансформиращата истина на Божието слово. Там ще усетиш вятъра на свободата, огъня на страстта по Бога и дълбочината на Божието слово. Видението на Национална Християнска Конференция е да бъде катализатор на духовно съживление и социална трансформация в България.

Говорители

Джон и Керъл Арнот

Джон и Керъл Арнот са основатели на “Catch the Fire World” – мрежа от църкви на съживление по целия свят. По-известни като пастори на “Благословението от Торонто”, те стават обект на световен интерес. От 25 Януари 1994 г., в продължение на 12 години всяка вечер повече от 5 000 000 човека, от които 80% от тях пастори и лидери от целия свят, се стичат, за да се докоснат до това мощно изливане на Святия Дух в тяхната църква. С днешна дата това движение на Святия Дух е обявено от списание “Charisma” като най-голямото съживление в църковната история в последните 100 години. Джон и Керъл са духовни наставници на служители като Бил Джонсън, Хайди Бейкър, Че Ан, Жоржан Банов, които заедно с Ранди Кларк основават “Revival Alliance”. Джон е известен с посланието си за Божията бащина любов и прошка, а Керъл с поученията си за интимност с Бог и цялостното изцеление и възстановяване на човешкото сърце. Днес те пътуват по целия свят, докосвайки хиляди и разпалват огньове на съживление, където и да отидат.

Кен Гот

Кен Гот започва скромно своето служение като лидер на домашна група в малко селце в северна Англия. Бог води него и съпругата му Луис в пътуване, в което виждат над 1 000 000 човека да прекрачват прага на църквата им и да преживяват невероятната сила и свръхестествено движение на Бог. Това Божие посещение остава в историята на Англия като “Sunderland Refreshing”. Днес Кен има международно признато служение, достигащо нациите по земята. Той също така е главен лидер на “House of Prayer Europe” и Европейски директор в служението на д-р Ед Силвозо „Transform Our World”.

Хайди Бейкър

Хайди Бейкър заедно със своя съпруг Роланд основават “Iris Global” през 1980 г. През 1995 г. откликват на Божия призив да служат в най-бедната страна в света по това време –Мозамбик. Минавайки през много изпитания и несгоди, напълно изтощени и уморени, те посещават църквата на Джон Арнот през 1997 г. и преживяват силата на Бог както никога преди. Връщайки се от това преживяване на мисионерското поле, те виждат над 15 000 църкви да бъдат основани в следващите 20 год. и над 1 000 000 човека да приемат Исус Христос за Господ и Спасител чрез тяхното служение. Въпреки че завършва магистратура в S.C.C., Vanguard University и докторантура в престижния Kings College, University of London, днес Хайди е по-известна като “съвременната Майка Тереза” – мама Аида. Всеки ден тя се грижи за близо 50 000 деца. Нейното служение основава училища, създава медицински клиники, изгражда ферми, грижи се за вдовиците и сираците, достига арт и бизнес средите, но страстта на живота й е да живее в Божието изявено присъствие и види “племе” от вярващи, напълно отдадени в любовта си към Исус Христос, достигащи погиващия свят за Него.

NCC Music

NCC Music ще служат по време на Национална Християнска Конференция 2022.

Ще бъдат включени най-новите авторски песни на NCC Music, чрез които заедно ще се потапяме в атмосферата на хваление и поклонение към Нашия Небесен Отец. Песните ще бъдат записани и издадени в нов албум.

Всеки от вас, който има индивидуална или семейна регистрация за конференцията, ще получи песните във формата на аудио файлове.

Преживей свежото Божие присъствие с нови авторски песни, които издигат Името и Личността на Нашия Отец и на Нашия Господ Исус Христос.

 Чуй сърцето на Бог за нацията ни чрез текстовете на пророческа хвала.

Локация

Международен Панаир Пловдив
Палата 5 – бул. Марица #4003

Програма

Четвъртък: 26 Май

19:00 часа – Сесия с Джон и Керъл Арнот

Петък: 27 Май

09:30 часа – Сесия с Хайди Бейкър
14:00 часа – Сесия с Джон и Керъл Арнот
18:00 часа – Сесия с Кен Гот

Събота: 28 Май

09:30 часа – Сесия с Джон и Керъл Арнот
14:00 часа – Сесия с Кен Гот
18:00 часа – Сесия с Хайди Бейкър

Видео покани

Регистрация за събитието

За младеж

Вход за 1 младеж /13 - 18 г./
30 лв

Включва:

 Вход за 1 младеж /13 - 18 г./ до всички сесии на събитието за периода 26 - 28 Май.

Вземи

Индивидуална

Вход за 1 човек
60 лв

Включва:

 Вход за 1 човек до всички сесии на събитието за периода 26 - 28 Май.

 Достъп до всички видео сесии след събитието. 

 Следващия албум на NCC Music, който ще бъде записан на живо по време на събитието.

Вземи

Семейна

Вход за семейство - мъж и жена
100 лв

Включва:

 Вход за семейство от мъж и жена до всички сесии на събитието за периода 26 - 28 Май.

 Достъп до всички видео сесии след събитието.

 Следващия албум на NCC Music, който ще бъде записан на живо по време на събитието.

Вземи

Имаш въпроси за събитието? Пиши ни!