Skip to content Skip to footer

Кои сме ние?

Ние сме центрирани върху човешките взаимоотношения

Да, едно голямо семейство, което приветства всеки един да излезе от мястото на самотата и отегчението в живота. Ние сме хора, които обичаме живота, създаден от Бог, и сме решени да се наслаждаваме в него тук и сега. Целта ни е всеки един човек да бъде мотивиран и посветен в здрави и жизнени взаимоотношения, носещи приятелство, в което можеш да бъдеш обичан и да обичаш.

Ние сме центрирани върху развитието на човешкия потенциал

Създадени сме от Бога с цел. Имаме уникална съдба върху живота си. На тази земя сме, за да оставим следи след себе си, които да променят и водят обществото ни към Бога. Искаме да помогнем на всеки един човек да развие пълния си потенциал в живота.

Семейството е нашият фокус

Създаваме атмосфера, която изгражда браковете и семействата. Посветени сме в изграждането на благочестиви програми за децата и тийнейджърите.

Ние сме обществено и културно адекватни

Служение на Бога и хората по начин, който най-добре ще разкрие това, което Бог върши в нашето поколение и култура. Използваме модерни и съвременни методи и модели на комуникация, за да направим личността и делото на Исус Христос разбираеми за хората около нас.

Ние сме чувствителни и ориентирани към духовно търсещите

Създаваме среда, в която търсещите истината да бъдат свободни да откриват красотата на християнската вяра и надежда.

Ние сме фокусирани върху Свещените писания

Не религията или традицията, но библейските ценности са ключ за промяната на хората и обществото. Божието слово е крайният и верен авторитет в живота на вярващия.

Ние сме движени от цел

Ние сме хора, търсещи да познават Бога и Неговите цели и намерения в живота ни. Ние сме хора, които знаят защо са на тази земя.

Предстоящи събития

Национална Християнска Конференция 2022

26 май 2022-28 май 2022 Международен Панаир Пловдив
Очаква ни нещо много вълнуващо през Май 2022 година! Национална Християнска Конференция със съвременни Божии великани: Кен Гот, House of Prayer Europe; Джон и Каръл Арнот, Catch the Fire, Toronto; Хайди Бейкър, Iris Global.

Неделни събрания с Джон и Керъл Арнот и Кен Гот

29 май 2022 10:30 Международен Панаир Пловдив
На 29 май /неделя/, след края на Национална Християнска Конференция 2022, ще има още две събрания за всички църкви в града. Ще служат Джон и Керъл Арнот и Кен Гот, а…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А