Skip to content Skip to footer

NCC Music

Музикалният екип в Национален Християнски Център е посветен в изграждането на хора, чиито живот носи благоуханието на Божията слава и величие.

Ние виждаме музиката и изкуството като дарове, дадени от нашия Творец, чрез които да изразяваме вярата си към Него, да вдъхновяваме и насърчаваме хората в познаването Му като Творец, Цар и най-добър Приятел. Бог откликва на хората, които Му се покланят с искрени и чисти сърца, като излива от Своята милост, любов, сила и благодат.

Както семето се нуждае от почва, така всеки човек се нуждае от добра среда, култивиране и благотворно влияние, за да даде добър плод. Ето защо ние създаваме творческа среда, в която помагаме практически в развитието на музикалните умения, дарби, таланти и идеи на всеки член от нашия екип.

Вярваме, че посланието, което носим в сърцата си, е отговорът за нашето общество, изпълнено с апатия, омраза, съревнование и самота. Това ни мотивира да подготвяме благотворителни спектакли и концерти, чрез които споделяме нашия мироглед за света, любовта, прошката, вярата по един нов и нестандартен начин.

 

 Посети сайта на NCC Music >>

 Слушай NCC Мusic в YouTube >>

 Слушай NCC Music в Spotify >>

 

Пастор Благовест Матанов, музикален директор на NCC Music
Предстоящи събития

Национална Християнска Конференция 2022

26 май 2022-28 май 2022 Международен Панаир Пловдив
Очаква ни нещо много вълнуващо през Май 2022 година! Национална Християнска Конференция със съвременни Божии великани: Кен Гот, House of Prayer Europe; Джон и Каръл Арнот, Catch the Fire, Toronto; Хайди Бейкър, Iris Global.

Неделни събрания с Джон и Керъл Арнот и Кен Гот

29 май 2022 10:30 Международен Панаир Пловдив
На 29 май /неделя/, след края на Национална Християнска Конференция 2022, ще има още две събрания за всички църкви в града. Ще служат Джон и Керъл Арнот и Кен Гот, а…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А