Skip to content Skip to footer

NCC Music

Музикалният екип в Национален Християнски Център е посветен в изграждането на хора, чиито живот носи благоуханието на Божията слава и величие.

Ние виждаме музиката и изкуството като дарове, дадени от нашия Творец, чрез които да изразяваме вярата си към Него, да вдъхновяваме и насърчаваме хората в познаването Му като Творец, Цар и най-добър Приятел. Бог откликва на хората, които Му се покланят с искрени и чисти сърца, като излива от Своята милост, любов, сила и благодат.

Както семето се нуждае от почва, така всеки човек се нуждае от добра среда, култивиране и благотворно влияние, за да даде добър плод. Ето защо ние създаваме творческа среда, в която помагаме практически в развитието на музикалните умения, дарби, таланти и идеи на всеки член от нашия екип.

Вярваме, че посланието, което носим в сърцата си, е отговорът за нашето общество, изпълнено с апатия, омраза, съревнование и самота. Това ни мотивира да подготвяме благотворителни спектакли и концерти, чрез които споделяме нашия мироглед за света, любовта, прошката, вярата по един нов и нестандартен начин.

 

 Посети сайта на NCC Music >>

 Слушай NCC Мusic в YouTube >>

 Слушай NCC Music в Spotify >>

 

Пастор Благовест Матанов, музикален директор на NCC Music
Предстоящи събития

Тийнейджърско Събрание: Отново заедно

1 октомври 2022 18:00 Национален Християнски Център – Пловдив
Тийнейджърските ни събрания започват отново! Заповядайте на 1 Октомври 2022, от 18:00 часа в залата на Национален Християнски Център Пловдив – ул. Тракия 57.

Уикенд на Божията Сила

14 октомври 2022 18:30-16 октомври 2022 21:30 Национален Християнски Център – Пловдив
Месец октомври идва с Уикенд на Божията Сила – 3 дни на потапяне в Божието присъствие. 14 октомври: 18:30 часа 15 октомври: 9:00, 18:00 часа 16 октомври: 9:00, 18:00 часа…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А