Skip to content Skip to footer

NCC Video & Photo

Ние сме екип от млади хора, които с готовност служат на Божия народ чрез уменията и дарбите в областта на видео и фото заснемане. Нашата страст и копнеж е да бъдем проводници на Божието присъствие и действие. Бог се движи в дома ни и излива мощно Своето помазание, благославя ни и изявява Себе си. Като отклик на това, мотивацията ни е Божието действие да не остава преживяно само в сградата на Национален Християнски Център, но чрез нашето служение то да достига до хора по целия свят, които са гладни и жадни за повече от Него. Чрез нас те да бъдат съпричастни с това, което Бог прави в дома ни, макар и от разстояние. Стремим се да служим един на друг, да изграждаме приятелства и здравословни взаимоотношения в екипа, да формираме култура на почит помежду ни.

Имаме за цел да се учим, да развиваме професионални умения, да усвояваме опит, за да вършим всичко с дух на превъзходство към нашия Бог и към хората в доставянето на качествен продукт като:

  • онлайн излъчване
  • видеа и клипове
  • отразяване на събития чрез снимков материал

“…нещо ли вършите, всичко вършете за Божията слава” 1 Коринтяни 10:31б

 

“Каквото и да вършите, работете от сърце, като на Господа, а не като на човеци” Колосяни 3:23

 

“В това време този Данаил се отличаваше от другите князе и сатрапите, защото в него имаше превъзходен дух; и царят намисли да го постави над цялото царство” Данаил 6:3

Екип "Видео"
Екип “Видео”

 

Екип "Фото"
Екип “Фото”
Предстоящи събития

Национална Християнска Конференция 2022

26 май 2022-28 май 2022 Международен Панаир Пловдив
Очаква ни нещо много вълнуващо през Май 2022 година! Национална Християнска Конференция със съвременни Божии великани: Кен Гот, House of Prayer Europe; Джон и Каръл Арнот, Catch the Fire, Toronto; Хайди Бейкър, Iris Global.

Неделни събрания с Джон и Керъл Арнот и Кен Гот

29 май 2022 10:30 Международен Панаир Пловдив
На 29 май /неделя/, след края на Национална Християнска Конференция 2022, ще има още две събрания за всички църкви в града. Ще служат Джон и Керъл Арнот и Кен Гот, а…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А