Skip to content Skip to footer

NCC Video & Photo

Ние сме екип от млади хора, които с готовност служат на Божия народ чрез уменията и дарбите в областта на видео и фото заснемане. Нашата страст и копнеж е да бъдем проводници на Божието присъствие и действие. Бог се движи в дома ни и излива мощно Своето помазание, благославя ни и изявява Себе си. Като отклик на това, мотивацията ни е Божието действие да не остава преживяно само в сградата на Национален Християнски Център, но чрез нашето служение то да достига до хора по целия свят, които са гладни и жадни за повече от Него. Чрез нас те да бъдат съпричастни с това, което Бог прави в дома ни, макар и от разстояние. Стремим се да служим един на друг, да изграждаме приятелства и здравословни взаимоотношения в екипа, да формираме култура на почит помежду ни.

Имаме за цел да се учим, да развиваме професионални умения, да усвояваме опит, за да вършим всичко с дух на превъзходство към нашия Бог и към хората в доставянето на качествен продукт като:

  • онлайн излъчване
  • видеа и клипове
  • отразяване на събития чрез снимков материал

“…нещо ли вършите, всичко вършете за Божията слава” 1 Коринтяни 10:31б

 

“Каквото и да вършите, работете от сърце, като на Господа, а не като на човеци” Колосяни 3:23

 

“В това време този Данаил се отличаваше от другите князе и сатрапите, защото в него имаше превъзходен дух; и царят намисли да го постави над цялото царство” Данаил 6:3

Екип "Видео"
Екип “Видео”

 

Екип "Фото"
Екип “Фото”
Предстоящи събития

Тийнейджърско Събрание: Отново заедно

1 октомври 2022 18:00 Национален Християнски Център – Пловдив
Тийнейджърските ни събрания започват отново! Заповядайте на 1 Октомври 2022, от 18:00 часа в залата на Национален Християнски Център Пловдив – ул. Тракия 57.

Уикенд на Божията Сила

14 октомври 2022 18:30-16 октомври 2022 21:30 Национален Християнски Център – Пловдив
Месец октомври идва с Уикенд на Божията Сила – 3 дни на потапяне в Божието присъствие. 14 октомври: 18:30 часа 15 октомври: 9:00, 18:00 часа 16 октомври: 9:00, 18:00 часа…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А