Skip to content Skip to footer

Светослав и Веселина Петрови

Главни пастори

Brief info

Пастор Светослав Петров e основател и главeн пастор на Национален Християнски Център в град Пловдив, България.

Той е смел визионер и съвременен комуникатор. Посланието, което носи разтърсва и предизвиква статуквото. Концепциите и подхода му са радикални и пионерски. Неговата визия е: Христос във всеки дом.

За него Християнския Център е Академия на живота. Място за изграждане на характера и обучение на новото поколение от вярващи в принципите на вярата. Той вярва силно в развитието на личния човешки потенциал и в откриването и използването на дадените от Бог умения, дарби и способности.

Пастор Светослав е човек, който създават атмосфера на любов и приемане, в които всеки може да открие себе си и реализира своята съдба.

Предстоящи събития

Национална Християнска Конференция 2022

26 май 2022-28 май 2022 Международен Панаир Пловдив
Очаква ни нещо много вълнуващо през Май 2022 година! Национална Християнска Конференция със съвременни Божии великани: Кен Гот, House of Prayer Europe; Джон и Каръл Арнот, Catch the Fire, Toronto; Хайди Бейкър, Iris Global.

Неделни събрания с Джон и Керъл Арнот и Кен Гот

29 май 2022 10:30 Международен Панаир Пловдив
На 29 май /неделя/, след края на Национална Християнска Конференция 2022, ще има още две събрания за всички църкви в града. Ще служат Джон и Керъл Арнот и Кен Гот, а…
Контакти
гр. Пловдив 4002,ул. Тракия 57А