Дни
:
Часове
:
Минути
:
Секунди

Идеята за съществуването на Национална Християнска Конференция идва директно от сърцето на Бог. Тя е Божията инициатива за време като това. Бог желае да има събитие, което да се превърне в духовно средище и което да събира Неговия народ от четирите краища на страната. Национална Християнска Конференция е събитието, което привлича търсещите за повече от Бог в своя живот. Това е мястото, където жадните за изявеното Божие присъствие биват напоени. Тя е духовно средище за онези, които са гладни за трансформиращата истина на Божието слово. Там ще усетиш вятъра на свободата, огъня на страстта по Бога и дълбочината на Божието слово. Видението на Национална Християнска Конференция е да бъде катализатор на духовно съживление и социална трансформация в България.

Кен Гот започва скромно своето служение като лидер на домашна група в малко селце в северна Англия. Бог води него и съпругата му Луис в пътуване, в което виждат над 1 000 000 човека да прекрачват прага на църквата им и да преживяват невероятната сила и свръхестествено движение на Бог. Това Божие посещение остава в историята на Англия като “Sunderland Refreshing”. Днес Кен има международно признато служение, достигащо нациите по земята. Той също така е главен лидер на “House of Prayer Europe” и Европейски директор в служението на д-р Ед Силвозо „Transform Our World”.

Дънкан Смит и съпругата му Кейт са съживители, които носят огъня на Божията любов и сила по целия свят. Дънкан е Президент на Catch The Fire World – глобална мрежа от църкви, мисии и служения, родени от Съживлението в Торонто. Неговото служение е динамично и белязано с необикновени чудеса, които Святия Дух върши в събранията.

Стив Лонг пастирува Catch The Fire Toronto от 2006 до 2022 г. Преди да се присъедини в служението на Catch the Fire заедно със своята съпруга Сандра пастируват четири църкви, за две от които помагат от самото им създаване. В настоящия момент той служи като Международен директор на Catch the Fire World за Европа и Близкия изток.

Светослав и Веселина Петрови са основатели на Национален Християнски Център. Те са хора, които обичат силно Бог и хората на които служат. Служението им е белязано с дълбочина в поучението и ясна пророческа проницателност. Те са вдъхновение за мнозина в Тялото Христово чрез примера им на смирение и пълно покорство към Бог.

NCC Music ще служат по време на #NCConference2022 Ноември.

 Преживей свежото Божие присъствие с нови авторски песни, които издигат Името и Личността на Нашия Отец и на Нашия Господ Исус Христос.

 Чуй сърцето на Бог за нацията ни чрез текстовете на пророческа хвала.

 
Международен Панаир Пловдив
Палата 5 – бул. Марица #4003